Για εμάς

ΙΧΩΡ,  ταξίδι απο την αρχαία Ελληνική μυθολογία και ιστορια

Μέσα στην μυθολογία υπάρχουν αμέτρητες αναφορές σχετικά με μιά ουσία ονόματι Ιχώρ που έρρεε στις φλέβες των Θεών. Η ουσία Ιχώρ αναφέρεται από τον Όμηρο, τον Πλάτωνα, τον Απολλώνιο τον Ρόδιο, τον Ιουλιανό, τον Αριστοτέλη, τον Πυθαγόρα κ.α. Ο Όμηρος αναφέρει: (ιλιάς Ε 340 και Οδύσσεια 405). “ρέε δ’ άμβροτον αίμα θείο, ιχώρ, οις περ τε ρέει μαχάρεσση θεοίσιν”.

Στην αρχαία Ελληνική γραμματεία, το ΙΧΩΡ, αναφέρεται από τον Πλάτωνα στον Τιμαίο και σε πολλούς ασθενείς του Ιπποκράτη. Αυτό το αιθέριο ρευστό λέγεται ότι διατηρεί τις ιδιότητες των τροφίμων και των ποτών των αθανάτων, δηλαδή την αμβροσία και το νέκταρ.

Ο Πυθαγόρας επίσης αναφέρει περί «θείας ουσίας» στο αίμα των Ελλήνων που προστατεύει τους φέροντες από αλλοίωση ή μετάλλαξη του γενετικού τους κώδικα.

Στην μυθολογία, επίσης γίνεται μια αναφορά για έναν μυθικό φύλακα της Κρήτης, τον Τάλω, που ήταν κατασκευασμένος από χαλκό, από τον θεό Ήφαιστο και μέσα του έρεε ιχώρ (θα μπορούσε να ήταν ένα είδος καυσίμου;)!

Πρόκειται σύμφωνα με αναφορές για μία ζωογόνο ουσία που είναι αθάνατη, άφθαρτη, δεν υπόκειται στους νόμους σύνθεσης και αποσύνθεσης, έχει την ιδιότητα να πυρακτώνεται, να παρέχει τεράστια δύναμη και δύναται να κληροδοτηθεί από τον πατέρα.

Τον τελευταίο καιρό Γάλλοι βιολόγοι αποφάνθηκαν ότι στο DNA (γενετική σύσταση) των Ελλήνων υπάρχουν κάποια χρωματοσώματα που τους καθιστούν διαφορετικούς (θα μπορούσε να ήταν ο Ιχώρ;). Επίσης σύμφωνα με έρευνα των Πανεπιστημίων του Στάνφορντ των ΗΠΑ και της Παβίας της Ιταλίας, τo DNA των Ελλήνων καταδεικνύει πως σε ποσοστό 99,5% πρόκειται για καθαρά φυλή που δεν έχει επηρεασθεί από τους Σλάβους ούτε από τους Τούρκους.

Άρα λοιπόν ΙΧΩΡ σημαίνει κάτι ξεχωριστό και αυθεντικό, που πηγάζει από την αρχαία Ελληνική ιστορία και μυθολογία και συνεχίζεται με αναφορές και έρευνες έως και τις μέρες μας. Κάτι λοιπόν αυθεντικά ΕΛΛΗΝΙΚΟ χωρίς προσμίξεις και νοθείες!!!

Αυτά ακριβώς τα στοιχεία προσπαθούμε να διατηρήσουμε και να εσωκλεισουμε στα προϊόντα μας.